Subnavigatie

X

Communiekaarten in papieren versie zijn weer helemaal terug

Gelukkig. De papieren communie kaarten zijn nog allesbehalve uitgestorven. Steeds meer mensen lijken de papieren communicatiekaarten juist te herontdekken. Even leek ook de kaart alleen nog digitaal verstuurd te worden. Gelukkig is de papieren kaart echter terug.

Het geboortekaartje is de communiekaarten bij uitstek

ken we naar communicatiekaarten, dan is het geboortekaartje toch wel de communicatiekaart onder de communicatiekaarten. Met een dergelijke papieren kaart laat je de mensen die belangrijk voor je zijn weten dat er sprake is van gezinsuitbreiding. Een geboortekaartje wordt direct na de geboorte verstuurd. Doorgaans hebben de ouders de kaart al voor de geboorte uitgezocht. Na de geboorte is het alleen nog een kwestie van de naam, het gewicht en de lengte invullen. Wat betreft deze communicatiekaart heb je erg veel te kiezen overigens. Er zijn duizenden standaard kaarten beschikbaar. Je kunt tegenwoordig echter ook kiezen voor communicatiekaarten die je helemaal zelf ontworpen hebt.

Via de kaart kun je van alles communiceren

Wat je precies communiceert met een kaart is helemaal aan de mensen die de kaart versturen zelf. Kijken we naar een geboortekaartje, dan wordt behalve de naam, lengte en het gewicht ook vaak een tijdspanne genoemd waarbinnen bezoek welkom is om de baby te komen bekijken. Moeder en kind zijn vaak gebaat bij rust na de geboorte en dat kan via communicatiekaarten gemakkelijk kenbaar gemaakt worden en dat is wel zo fijn.

Ook de wenskaarten verjaardag lijken weer helemaal terug

Ook de wenskaarten verjaardag lijken weer helemaal terug. Hoewel het even leek dat de papieren kaart definitief plaats moest maken voor digitale versie, is niets minder waar. Steeds meer mensen hebben de papieren kaart als het ware herontdekt. Je kunt via online aanbieders een kaart kiezen en die voor je laten versturen. Zo weet je zeker dat je nooit meer een verjaardag vergeet en dat de kaart altijd op tijd verstuurd wordt. Ook wat betreft deze kaart kun je kiezen voor een van de duizenden kaarten, ook nu kun je echter ook een gepersonaliseerde versie kiezen. Krijg je een papieren kaart, dan is het zo dat de meeste mensen deze kaart voor het even bewaren. Dat geldt zeker voor het geboortekaartje. Om precies die reden is de papieren kaart weer helemaal weggeweest. En dat is in deze digitale wereld beslist een leuke en mooie ontwikkeling. Maak het jezelf bovendien gemakkelijker door een online aanbieder te kiezen. Dan weet je dat de kaart altijd op tijd verstuurd wordt en vergeet je nooit meer een belangrijke gebeurtenis. 

Reacties

Laat een Reageren