Subnavigatie

X

Verfraai je tuin met meubels van Nobelhout

Wil je je tuin verfraaien? Dan kan je naar een doe-het-zelfzaak gaan, of naar een tuincentrum, maar online kan je ook veel moois vinden, bijvoorbeeld op een website als Nobelhout. Of je nu op zoek bent naar een speeltoestel, carport of prieel om je kunst in op te slaan (je kunt er ook een sauna in maken!); je vindt het er allemaal. En nu de lente en zomer er weer aan komen is dit natuurlijk de meest geschikte tijd om lekker in je tuin aan de slag te gaan. Dankzij de grote keuze in houtsoorten bij een website als Nobelhout, waar je ook losse planken kunt kopen, kun je ook zelf aan de slag. Zo kan je denken aan het maken van een tuinhuis of vlonder van Europees hardhout, eikenhout of composiet. En bij Nobelhout kun je eenvoudig vanuit je luie stoel bestellen, vaak heb je binnen een week de producten al in huis.

Een houten hekwerk voor een fraaie entree

Plaats een houten hekwerk, zoals een balkonhekwerk van hardhout of een dubbele poort van Douglas hout, om de entree van je terras aantrekkelijk te maken voor bezoekers of gasten. Het is tegenwoordig ook hip om een hek te plaatsen van puur natuurlijke materialen, zoals een bamboerol of schapenhek van hazelaar hout. Een houten hekwerk kent dus vele stijlen, zodat je altijd wel iets vindt dat bij jou in de smaak valt. Je kunt naast een houten hekwerk ook denken aan metalen hekken en poorten die elegant en sterk zijn. Bij een website als Nobelhout vind je er velen. Een metalen hek gaat wellicht langer mee dan een houten hekwerk. Indien je voor de metalen variant kiest creëer je een solide poort met een strakke én fraaie uitstraling.

Een veranda voor je terras of café

Je kunt op een website als Nobelhout ook een veranda bestellen die als overkapping kan dienen, niet alleen voor jouw privéterras maar ook als je een cafébeheerder bent. En je kunt bij Nobelhout alles naar eigen wens aan laten passen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten veranda's, bijvoorbeeld van geïmpregneerd lariks/Douglas-, vuren-, hard- en eikenhout. In sommige gevallen moet je een vergunningsaanvraag doen om een veranda te plaatsen. En je kunt als mooie toevoeging een terrasverwarming laten plaatsen onder je veranda, zodat de gasten lekker warm kunnen zitten. Maar ook voor een tuinhuis of blokhut (eventueel met overkapping om een loungeplek onder te maken) of zelfs dakbedekking ben je bij een website als Nobelhout aan het goede adres.

Dit vind je misschien ook leuk

Reacties

Laat een Reageren